Loading..
Processing... Please wait...

Producten succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.Sprankelend

Van hoog naar laag sorteren
Vergelijken
 1. 1
 2. 2

Even voorstellen: 


Aankondiging: wetenschappelijk onderzoek om de slijtersbranche te optimaliseren               
Het retaillandschap en de wensen van de consument zijn aan het veranderen. Ook de slijtersbranche ondervindt hiervan de gevolgen. Veel slijterijen hebben het moeilijk en de concurrentie in de markt neemt toe. De slijterij heeft hierdoor mijn interesse gewekt.

                                                                                                                                 
Mijn naam is Iris Buskermolen en ik bevind mij in de afrondende fase van de master Marketing Management aan Tilburg University. Op het moment doe ik onderzoek onder slijterijen met als doel om de slijtersbranche te optimaliseren.

 

In mijn studie onderzoek ik de invloed van in-store variabelen op de prestatie van de slijterij. De in-store variabelen zijn alle factoren die de slijter kan beïnvloeden, zodat er een fijne winkelbeleving wordt gecreëerd en de winkelprestatie wordt verbeterd. Deze variabelen kunnen van alles zijn: van het assortiment tot het afspelen van muziek of de kundigheid van het winkelpersoneel. Het is mijn taak om te achterhalen welke factoren het grootste effect hebben op de winkelprestatie en hoe groot dat effect is. 

 

Deze studie is voor de slijtersbranche zeer waardevol. Het vergroot de kennis over de succesfactoren in een slijterij. Met deze kennis kunnen de in-store variabelen op de beste manier worden ingezet, zodat de slijterij zo succesvol mogelijk is!

 

De slijterijen zijn van cruciaal belang om dit onderzoek te laten slagen. Zonder jullie hulp kan ik dit onderzoek niet uitvoeren. Mijn vraag aan jullie is om binnenkort mijn (anonieme) enquête in te vullen, zodat ik kan onderzoeken welke en in welke mate de in-store variabelen bijdragen aan de winkelprestatie. Binnen enkele weken zal ik de enquête mailen en staat een link naar de enquête  online op deze webpagina. Natuurlijk worden de resultaten met jullie gedeeld. 

Geplaatst in Media door Sprankelend

Brothers Recept 1.0

01-06-2016 17:42

Toffee Apple Braised Pulled Pork

Ingrediënten

 • 750ml Brothers Toffee Apple
 • Schouder
 • Bruine suiker 3 tl
 • Paprika poeder 2 tl
 • Zwarte peper 2 tl
 • Zee zout 2 tl
 • Cayenne peper ½ tl
 1. Mix de ingrediënten samen tot een BBQ mix en wrijf dit in het vlees.
 2. Laat de BBQ mix vervolgens een paar uur rusten in de koelkast.
 3. Leg de Pork in een diepe ovenschaal en voeg 1½ fles Brothers Cider Apple Toffee  toe.
 4. Plaats de ovenschaal op een sluitbare BBQ of in de oven en laat circa 8 uur garen op 120-130°c . Dit zal zorgen voor een knapperige korst aan de buitenkant en smaakvol en mals vlees aan de binnenkant.
 5. Als het vlees afgekoeld is, is het klaar om gepulled te worden.
 6. De Pulled Pork kan vervolgens rusten in de rook van de BBQ. Let op dat de schaal niet boven de hete kooltjes legt.
 7. Prepareer het broodje met coleslaw en BBQ saus. Voeg vervolgens de Pulled Pork toe aan het broodje en open een flesje Brothers Cider Toffee Apple om het plaatje compleet te maken. 

  

Geplaatst in Media door Mick Engelkes

Vulkanisch genot

23-02-2016 14:31

De Etna is één van de actiefste vulkanen ter wereld, elke dag komen de dreigende dampen vrij boven de vele kraters en er zijn zeer geregeld uitbarstingen. In 1669 bracht de Etna veel dood en verderf naar het gebiedt. De lava bereikte het plaatsje Catania, 25.000 mensen verloren hun leven en de landschappen eromheen waren verwoest.

 

Honderden jaren later is het gebied aan de voet van de vulkaan vruchtbaarder dan ooit, dit biedt een fantastische mogelijkheid voor de lokale boeren om betere wijnen dan ooit te produceren. De grond is erg rijk aan mineralen en biedt de perfecte omstandigheden voor de groei van de autochtone Siciliaanse druiven.

 

Het einde van de 18e eeuw was het gouden tijdperk voor de Siciliaanse wijnen, tussen 1880 en 1890 waren er 50.000 hectaren aan wijngaarden aangelegd en stond de wijn wereldwijd bekend voor zijn mineralistische en vulkanische persoonlijkheid.

 

In 1898 begon één van die lokale boeren, Francesco Nicosia een winkeltje, hier verkocht hij zijn wijn aan zijn dorpsgenoten, de vissers en veekooplieden die het eiland bezochten. Het duurde tot het eind van de 20ste eeuw voordat de huidige eigenaar de zaak van zijn overgroot opa omtoverde tot wat het nu is. Hij promoten en vermarkten de traditionele ideologie van zijn voorouders, en breide het uit tot één van de grootse spelers in de Renaissance van de Siciliaanse wijn.

 

Profiteer NU van onze PROMO ACTIE!

BESTEL 11 dozen Vulka en ontvang een extra doos GRATIS of BESTEL 15 flessen Nicosia bio en ontvang 3 extra flessen GRATIS

 

Geplaatst in Media door Daniel

Dreamline in Premiere

14-01-2015 10:22

Wij zijn trots dat we het welkomstdrankje (Dreamline Vulcano Premium) van de PREMIERE De verleiding van een moordvrouw verzorgen.
 
De PREMIERE is op dinsdag 27 Januari 20.15u en zal plaatsvinden in Leiden. 
 
Als u een 14+1 Dreamline PROMO bestelt krijgt u twee gratis kaarten voor een voorstelling naar keuze.
U kunt hier het speelschema van de voorstelllingen vinden.  
 
Geplaatst in Media door sprankelend

Jeeehhhh,

We staan op nr 21 van de top 50 invloedrijkste wijnmensen van Nederland.

Deze mooie hotlist wordt elk jaar gemaakt door WINELIFE magazine.

 

 

 

 

Geplaatst in Media door Sprankelend
Van hoog naar laag sorteren
Vergelijken
 1. 1
 2. 2