Loading..
Processing... Please wait...

Producten succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.Sprankelend

Fonteyn Festival

28-04-2015 15:44

Op 8, 9 en 10 mei vindt op het Janskerkhof in Utrecht het Fonteyn Festival plaats. Fonteyn is het eerste wijnfestival van de stad Utrecht en Sprankelend staat met een eigen stand haar wijnen te verkopen. Het festival biedt soelaas aan alle hongerige en dorstige bezoekers en onder het genot van een heerlijke hap en een frisse drank luisteren zij naar verschillende optredens van authentieke Utrechtse artiesten. 

 

Acht wijnkoperijen presenteren het hele weekend lang hun beste dranken. Sprankelend blijft, as usual, uniek in haar producten en zal dan ook op Fonteyn Festival het onderste uit de (wijn)kan halen. Met o.a. dranken als Cedro, Ice Tropez en Elixia verwacht Sprankelend alle bezoekers naar zich toe te halen. Behalve onze opvallende producten zal onze eigen Pedro op het terras voor de stand de aandacht trekken. Onder de noemer "Cedro met Pedro” deelt een rasechte Pedro de miniflesjes Cedro-wijn uit. 

 

Sprankelend staat het hele weekend op Fonteyn te pronken. Kom gezellig langs om kennis te maken met Sprankelend en om onze unieke wijnen te proeven!

 

Salud!

http://fonteynfestival.nl/

Geplaatst in Nieuws door

Daan Hülsmann