Loading..
Processing... Please wait...

Producten succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.Sprankelend

Simone Caporale komt naar Amsterdam!

26-02-2016 11:20

In 2003 kwam deze jonge Italiaan met niet meer dan 2000 euro en een glimlach naar Londen om daar carrière te maken achter de bar. Londen is wereldwijd bekend als cocktail valhalla en daar heeft deze Italiaan uitstekend zijn weg omhoog weten te vinden.

 

In 2014 behaalde hij een persoonlijk hoogtepunt door benoemd te worden tot International bartender of the year, ook is de bar waar hij werkzaam is; het vijf sterren Artesian Hotel in West Londen dit jaar voor de derde keer benoemd tot de beste bar ter wereld.

 

Deze prestige gaat natuurlijk niet onopgemerkt; toen Jamie Oliver de plannen had zijn Foodtube uit te breiden naar de Drinkstube, was Caporale de uitwezen man. Hier laat hij op een leuke manier zien hoe de mensen thuis simpele maar toch spannende cocktails kunnen maken.

 

Tegenwoordig kijken dagelijks duizenden mensen naar zijn youtube item en is de beste man een ware celebrity. Hij vliegt van New York tot Tokyo om zijn avontuurlijke cocktails te demonstreren in de form van Masterclasses en heeft samengewerkt met grote merken als Martini en Bacardi.

 

Wij hebben speciaal voor deze gelegenheid het nodige gezelschap uitgenodigd om deze internationale vermouth trend door te zetten in Nederland! Zo zal gerespecteerd foodblogger Vincent van Dijk aanwezig zijn en zal de nationale pers ook een kijkje komen nemen bij dit cocktail spectakel.

  

Op 4 April kan jij deze cocktail tovenaar in actie zien tijdens een hele bijzondere vermouth masterclass in onze pop up Vermuteria! Wie weet, kan jij jouw klanten ook charmeren tot het maken van simpele maar toch spannende cocktails!  

 

 

Bekijk de videos om alvast in de stemming te komen!

Geplaatst in Nieuws door

Daniel