Loading..
Processing... Please wait...

Producten succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.Sprankelend

Vernieuwde website

02-04-2014 11:10

Beste (toekomstige) klant en geïnteresseerde bezoeker,


Welkom op onze compleet vernieuwde website met webshop. We hebben naar uw wensen geluisterd en hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt aan het realiseren van deze website met webshop. We hebben ons gerealiseerd dat u niet alleen wilt en kunt bestellen tussen half negen en vijf uur, maar 7 dagen per week en 24 uur per dag uw bestelling kunt ingeven.


Naast dit voordeel kunt u direct ons gehele assortiment bekijken, de prijzen en andere informatie over de wijnen en wijnhuizen. Zo weet u nog meer over de achtergrond van de wijnen en kunt u op deze manier uw klanten van nog meer informatie voorzien over de producten die u verkoopt.


Het achterliggend bestelsysteem is simpel en handig. U kunt een klantaccount aanmaken (alleen voor vakhandel), wij zullen deze verifiëren en u kunt beginnen met bestellen. Aan de achterzijde ziet u de prijzen die voor u gelden en ontvangt u direct een orderbevestiging en factuur. U kunt, zoals vertrouwd, nog altijd op rekening bij ons uw bestelling betalen.


Voordelen Sprankelend-webshop:


- 24 uur per dag, 7 dagen per week open
- Klantaccount met historie
- Uw klantgegevens zelf wijzigen en geüpdate houden
- Herplaatsen van bestelling is slechts enkele klikken
- Overzicht van het gehele assortiment
- Tijdbesparend (en dus kostenbesparend)


We blijven graag in contact met u over onze dienstverlening. Als we u beter kunnen helpen, als u informatie mist of als u een bijdrage wilt leveren aan onze site, laat ons dit weten! U kunt ons mailen op info@sprankelend.nl, maar u kunt ons natuurlijk ook bellen op 034 – 621 56 76.


Met hartelijke groet, namens het gehele Sprankelend-team,

 

Mick Engelkes

Geplaatst in Nieuws door

Admin