Over Sprankelend

Sprankelend is in 2006 begonnen met het  importeren van exclusieve champagnes van kleine champagne-producenten uit de Franse champagnestreek. Inmiddels hebben we ons specialisme verder uitgebreid met (mousserende) wijnen uit Duitsland, Spanje, Frankrijk, VS en Groot Brittannië. Sprankelend heeft een portfolio met de focus op innoverende, unieke en kwalitatieve producten, (Organic) Bubbels, Cocktails en non-alcoholisch champagne alternatieven. Sprankelend werkt samen met kleine familiehuizen tot grote coöperaties die wereldwijd opereren. Onze producten hebben een gemeenschappelijke deler: Een Sprankelend concept! Sprankelend levert aan wijnspeciaalzaken en slijterijen.

 

Particulieren kunnen in de Winkelzoeker vinden waar de producten op deze pagina onder andere verkocht worden.

 

Missie

Sprankelend  wil het  onderscheidende alternatief zijn voor de vakhandel en wijnspeciaalzaken met leuke, innovatieve (sprankelende) wijnen en het leveren van service op maat!

 

Visie

Sprankelend  wil uitgroeien tot dé importeur van vernieuwende en innovatieve wijn concepten voor de vakhandel binnen Nederland( als thuismarkt) en Europa. Sprankelend wil haar klanten optimaal bedienen door kwalitatieve producten, marketing ondersteuning en een eenvoudig en prettig contact.

 

Team

 

Karsten Ronkes
Functie:  Administratie
karsten@sprankelend.nl

Karsten Ronkes

LinkedIn-profiel van Karsten Ronkes weergevenProfiel van Karsten Ronkes weergeven

Naam:  Mick Engelkes
Functie: inkoop / verkoop & algemene zaken
mick@sprankelend.nl

Mick Engelkes

LinkedIn-profiel van Mick Engelkes weergevenProfiel van Mick Engelkes weergeven


Naam: Vincent Taal 
Functie: verkoop
vincent@sprankelend.nl

 

Bep Compeer
Functie: Logistiek
logistiek@sprankelend.nl